Välkommen till Hagateatern!

På denna lilla kvartersteater, centralt belägen vid Järntorget, sitter många kulturår i väggarna. Byggd som biograf under 1910-talet, omgjord till barnteater under 1980-talet för att slutligen invigas under sitt nuvarande namn Hagateatern 2003. Hagateatern är idag en välbesökt teater som drivs av de båda frigrupperna Teater Tamauer och Kurage som förutom sina egna spännande scenkonstprojekt varje säsong gärna välkomnar intressanta gästspel från hela landet. Vi spelar på vår egen scen, på turné, uppsökande och på andra scener beroende på projektets art. Varje år står minst tre teaterpremiärer för såväl barn som vuxen på repertoaren. Förutom scenkonst anordnas seminarium, debatter, readings och mycket mycket mer. Hagateatern ligger vid Teaterstråket, där du hittar tretton teaterscener från Avenyn till Chapmans torg. Välkommen in!

SNART på hagateatern

OBS nytt premiärdatum!
Den 7 september är det premiär för Slapstick och Storhetsvansinne, en hysterisk performancefars med total hybris. En angelägen, rolig och tankeväckande fars om sanning och demokrati

kommer på hagateatern


Leka tre har premiär 8 april och spelas på kulturhus runt om i Göteborg under våren. Den 3 oktober har föreställningen nypremiär på Hagateatern!

gästspel

på turné

loading...


 

Teater Tamauer 031-19 00 89
Kurage    031-12 66 68

 Hagateatern  Södra Allégatan 2 413 01 Göteborg info@hagateatern.se