Välkommen till Hagateatern!

På denna lilla kvartersteater, centralt belägen vid Järntorget, sitter många kulturår i väggarna. Byggd som biograf under 1910-talet, omgjord till barnteater under 1980-talet för att slutligen invigas under sitt nuvarande namn Hagateatern 2003. Hagateatern är idag en välbesökt teater som drivs av de båda frigrupperna Kurage och Hagateatern som förutom sina egna spännande scenkonstprojekt varje säsong gärna välkomnar intressanta gästspel från hela landet. Vi spelar på vår egen scen, på turné, uppsökande och på andra scener beroende på projektets art. Varje år står minst tre teaterpremiärer för såväl barn som vuxen på repertoaren. Förutom scenkonst anordnas seminarium, debatter, readings och mycket mycket mer. Hagateatern ligger vid Teaterstråket, där du hittar tretton teaterscener från Avenyn till Chapmans torg. Välkommen in!

Teater tamauer byter namn till hagateatern

Kära publik och teatervänner!


På grund av olika omständigheter kommer den teatergrupp som i många år gått under namnet Teater Tamauer att byta namn till Hagateatern. Verksamheten kommer att fortgå som vanligt, utan några nämnvärda förändringar, det är bara namnet som kommer att bytas ut.

Av upphovsrättsliga skäl har vi inte längre tillgång till vår gamla Facebooksida men så snart namnändringen är klar kommer vi att vara åter på Facebook.

Värt att notera kan ändå vara att en tidigare medlem i teatern kommer att fortsätta att bedriva någon form av verksamhet under namnet ”Teater Tamauer”. Detta har dock inget med verksamheten på Hagateatern, Södra Allégatan 2 i Göteborg att göra.

Välkommen till ett nytt teaterår med oss!

på turné

Kurages turnéföreställningar 2019
Kurage roastar vuxenvärlden
Lova! sa Smulan

Muskler, magi & magkänsla
För bokning kontakta oss på kurage@hagateatern.se

loading...Leka tre är tillgänglig för turné under 2019.
Kontakta oss på max@hagateatern.se för mer info.


 

Hagateatern 031-19 00 89
Kurage    031-12 66 68

 Hagateatern  Södra Allégatan 2 413 01 Göteborg info@hagateatern.se