Lediga tjänster

Producent

Teater Tamauer söker strukturerad producent med projektledarkompetens, som gillar omväxlande arbete och är intresserad av att ingå i ett konstnärligt sammanhang. Vår producent är navet i verksamheten och har en samordnande roll. Vi söker dig som är social, positiv och lösningsorienterad.

Om oss
Vi är en ideell förening med 8 medlemmar som arbetar med Teater Tamauers olika produktioner. I våra projekt tar vi även in skådespelare, musiker, koreografer m.fl. utifrån. Det är dock endast vår producent som har helårsanställning. Vi håller till på Hagateatern vid järntorget (bästa läget i stan!) och delar lokalen med Scenkonsttrion Kurage. Därav är det ofta mycket folk i rörelse och en levande arbetsplats med närhet till verksamheternas olika delar.

Tamauer gör i snitt två produktioner per år, som vi mestadels spelar på vår teater, men även på turné.
De senaste åren har vi gjort både barn- och vuxenproduktioner och vi har arbetat fram ett bra publikunderlag med succéer som Whatever love means, MENS och Utan personligt ansvar. Under hösten 2018 kommer vi att ha två nypremiärer på Hagateatern; Leka tre, (3-6 år) och All min kärlek – fritt efter Nina Hemmingsson (vuxen).

Om dig
Du bör ha relevant eftergymnasial utbildning och/eller motsvarande yrkeserfarenhet. En grundläggande förståelse för den konstnärliga processen kring en föreställning. Vana av att jobba självständigt och god samarbetsförmåga. Erfarenhet av administrativt arbete, marknadsföring och sälj. Behärska svenska i tal och skrift väl. Vana av att jobba i OS, ha grundläggande kunskaper i InDesign och Photoshop samt Excel/Google Kalkylark. Mycket av arbetet är datorbaserat, men arbetsuppgifterna kan skifta mycket under en dag. Viss möjlighet att utveckla delar utifrån intresse.

Dina arbetsuppgifter
Projektplanering, projektledning, leda produktions- och planeringsmöten, skriva ansökningar och redovisningar, budgetering och ekonomiadministration, turnéläggning, marknadskommunikation, avtal- och kontraktsskrivning. Du kommer också samarbeta med Kurage och deras producent kring frågor som rör Hagateatern m.m.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med 6 månaders provanställning. Likalönsprincip tillämpas på teatern. Tillträde till tjänsten 1 september eller enligt överenskommelse. Skicka din ansökan till tamauer@hagateatern.se. Sista ansökningsdag är 12 augusti.